Alumiinikaiteet terassille

Kaiteet terassille

Vaakarimat  

 

 

LEDFE on yksi markkinoiden harvoista toimijoista, joka tarjoaa lähes huoltovapaita terassikaiteita alumiinirakenteella, johon voi vapaasti yhdistää rimoja (säleitä), pinnoja ja lasia. Helppohoitoiset alumiinikaiteet ja aidat sopivat erinomaisesti ulkotiloihin terassille, patiolle, puutarhaan, altaalle ja parvekkeelle. Alumiinikaide on investointi kestävään tulevaisuuteen.

 

”Miksi ostaa metallitolppia ja kieroja puukehikoita, kun voi ostaa koko aidan huoltovapaasta alumiinista valmistettuna? Ja vielä mittatilaustyönä” 

Stefan Nilsson, LEDFEn tyytyväinen asiakas

 

Alumiinikaiteet terassille, rimat pystysuuntaan

Pystyrimat  

 

 

 

Kaide pystyrimoilla ja -säleillä – helppohoitoinen ja perinteinen terassikaide

 

Rima-aidat ja rimakaiteet ovat turvallinen ja katseilta suojaava vaihtoehto terassille tai parvekkeelle. Korkealaatuiset terassikaiteemme on kaiken lisäksi valmistettu helppohoitoisesta alumiinista, jotta vältyt maalaamiselta ja voit sen sijaan käyttää rahasi ja vapaa-aikasi muuhun.

Monet asiakkaat yhdistävät rimakaiteen lasiin saadakseen terassilta paremmat näkymät. Terassikaiteemme voidaan valmistaa luonnonmukaisesti anodisoituna ja eri RAL-väreissä, ja soikea käsijohde on lisäksi saatavilla eri Decoral-puukuviopinnoitteilla (vaatii tietyn tilausmäärän). Verkkokaupastamme löytyvät lakatut perusvärit: valkoinen RAL 9010, musta RAL 9005 ja tummanharmaa RAL 7024. Jos haluatte jonkin toisen värin, otattehan yhteyttä asiakaspalveluun tarjousta varten.

 

Kaide vaakarimoilla – ajaton terassikaide

 

Terassin tai pation alumiinikaiteen vaakarimat voidaan helposti toteuttaa turvallisella tavalla valitsemalla rimaväliksi 10 mm tai asentamalla sisäpuolelle läpinäkyvän muovilevyn. Levyllä vältetään kiipeilyriski ja luodaan samalla tuulensuoja. Rimojen (säleiden) välimitan voi vapaasti valita. Kiipeilyriskiä ei tarvitse ottaa huomioon, jos patiolla tai terassilla ei esiinny putoamisvaaraa.

Kuten kaikki muutkin alumiiniset terassi- ja parvekekaiteemme, tämäkin kaide voidaan valmistaa luonnonmukaisesti anodisoituna (eloksoituna) tai valkoisena, mustana ja harmaana. Kaide tehdään mittatilaustyönä mittojesi mukaan. Jos haluatte jonkin toisen värin, otattehan yhteyttä asiakaspalveluun tarjousta varten.  

 

Lasikaide terassille ja parvekkeelle

Lasikaide  

 

 

Lasinen terassikaide – suosittu vaihtoehto

 

Lasisen alumiinikaiteemme voi asentaa terassin, pation tai parvekkeen päälle tai ulkopuolelle. Valikoimastamme löytyy kirkas, sävytetty ja huurrettu lasi (HUOM! verkkokaupassa ainoastaan kirkas lasi). Terassin lattiaan voi upottaa LED-valaistuksen, jolloin saa aikaan hyvin eksklusiivisen terassikaiteen, jota on vaikea vastustaa. Voimme antaa sinulle vinkkejä erilaisista LED-valaistustoimittajista.

Kaide valmistetaan luonnonmukaisesti anodisoituna (luonnollisesti eloksoituna) tai valkoisena, mustana ja harmaana. Jos toiveissa on jokin tietty väri, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme. Kaikki lasikaiteemme valmistetaan mittatilaustyönä mittojesi mukaan.

 


Miksi alumiini?

 

Alumiini on ruostumaton ja lähes huoltovapaa. Se sietää likaa ja vaikeita sääoloja ja se on helppo pitää puhtaana. Lisäksi materiaali tarjoaa loputtomat mahdollisuudet muodon, pinnan ja värin suhteen.

Alumiiniteollisuus on jo pitkään sitoutunut edistämään planeettamme kestävää kehitystä. Alumiinin voi sulattaa ja kierrättää 100 %, joten se on yksi planeettamme ympäristöystävällisimmistä metalleista. Kierrätetyllä alumiinilla on yhtä hyvät ominaisuudet kuin vasta valmistetulla, ja suuri osa kaikesta tuotetusta alumiinista on vieläkin aktiivisessa käytössä. Se on kiertotaloutta parhaimmillaan.

Teollisuudella on tietenkin edessään haasteita ja paljon työtä, sillä kestävyys on jatkuva prosessi, joka synnyttää alati uusia tavoitteita. Esimerkiksi alumiinin sulattaminen kuluttaa paljon energiaa. Siihen yritetään löytää uusia ratkaisuja ja esimerkiksi käyttää ainoastaan vihreää sähköä, eli uusiutuvia energianlähteitä.

Voit lukea tästä artikkelista ruotsalaisen Hydro Extrusion -profiilitoimittajamme työstä ja ajatuksista tulevaisuutta koskien. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä alumiinista.

 

 

Ostoskori & Tarjous
;